Porteføljeselskapene

Vi har en fleksibel investeringsstrategi hva gjelder størrelse og bransje. Det som er viktigst for oss er folkene i bedriften, samt at vi i Nidarholm Invest skal kunne utgjøre en økonomisk forskjell for disse bedriftene.

Norges største maskin- og utstyrsmegler. PlusTech spesialisert seg på import, eksport, salg og kjøp av anleggsmaskiner, lastebiler, busser og tilbehør innen disse kategoriene. PlusTech har ikke bare solid kompetanse – vi har også gode kontakter over hele verden. Kombinasjonen gjør oss i stand til å finne utstyret du trenger, eller kjøperen du leter etter.

Å drive en håndverksbedrift er utfordrende. Administrasjon og papirarbeid tar mye oppmerksomhet. Svenn fjerner tidstyver og bekymringer og hjelper deg med å drive ansvarlig og lønnsomt. Slik at du får frihet til å fokusere på håndverket - og mer tid til jobben du elsker.

AREOL ser ingen logikk i å smelte om fullt brukelige reoler for å lage nye. Fra et miljøsynspunkt blir dette helt feil. Tar vi vare på det som allerede er produsert, og fremdeles er like bra; – ja, da tar vi vare miljøet også. Areol tilbyr god kvalitet, miljøvennlig gjenbruk, fornuftige priser og kort leveringstid.