Porteføljeselskapene

Vi har en fleksibel investeringsstrategi hva gjelder størrelse og bransje. Det som er viktigst for oss er folkene i bedriften, samt at vi i Nidarholm Invest skal kunne utgjøre en økonomisk forskjell for disse bedriftene.

I Livdyrportalen ønsker vi ikke å revolusjonere landbruket. Bare gjøre det enklere, åpnere og mer prisgunstig å drive kjøp og salg av livdyr. Vi skaper Norges beste plattform for kjøp og salg av livdyr. For bønder, av bønder.

Norges største maskin- og utstyrsmegler. PlusTech spesialisert seg på import, eksport, salg og kjøp av anleggsmaskiner, lastebiler, busser og tilbehør innen disse kategoriene.

Å drive en håndverksbedrift er utfordrende. Administrasjon og papirarbeid tar mye oppmerksomhet. Svenn fjerner tidstyver og bekymringer og hjelper deg med å drive ansvarlig og lønnsomt.

På brukt lagerinnredning vil du spare mye penger. Like sikkert som nytt, men prisen er ofte halvert. ar vi vare på det som allerede er produsert, og fremdeles er like bra; – ja, da tar vi vare miljøet også.