Dette er Nidarholm Invest

Nidarholm Invest er et utviklings- og investeringsselskap. Vi investerer og utvikler lønnsomme eiendommer og bedrifter.

Nidarholm Invest er en aktiv og engasjert medeier som skal utgjøre en økonomisk forskjell i de selskapene som vi engasjerer oss i.

Det vi lykkes best og oftest med er snuoperasjoner, eller turnarounds som det så fint heter. Bedriftene vi investerer i har alltid mye uforløst potensial i seg, men ofte trenger de påfyll av ny kapital og nye impulser for å komme videre. Det hjelper vi dem med.

Flere bein å stå på

Også i eiendomsmarkedet er Nidarholm Invest spesialister på snuoperasjoner. Vi kjøper typisk næringseiendommer som står tomme og nedslitte, pusser dem opp, fyller dem med leietakere og snur kontantstrømmen fra negativ til positiv.
Les mer om eiendomsinvesteringene våre her.

Slik gjør vi det

Sammenlignet med de fleste andre investeringsselskap skiller Nidarholm Invest seg litt ut i markedet, fordi:

  • Vi er ikke så rigide på størrelse. I porteføljen vår har vi bedrifter med flere hundre millioner kroner i årlig omsetning, men vi har også små bedrifter som omsetter for noen hundre tusen i året.
  • I porteføljen har vi bedrifter som selger anleggsmaskiner og industrireoler. Vi har også programvarebedrifter, tjenesteleverandører og en blomsterbutikk. Bransje er nemlig ikke det viktigste for oss, men folkene i bedriften.

TOMMY

Vi har erfart at vi lykkes best i selskaper hvor daglig leder utmerker seg og har mulighet til å bli en anerkjent leder innenfor sin nisje. Nidarholm Invest liker bedriftsledere som er TOMMY: Tydelige, Offensive, Målbevisste, Modige og Ydmyke.

De samme TOMMY-egenskapene skal du forvente fra Nidarholm Invest som eier. Du kan også forvente at vi har den erfaringen, kunnskapen, kreativiteten, gjennomføringsevnen og kapitalen som trengs for at vi skal kunne oppnå resultater sammen.

Smøreteamet

Vi liker å sammenligne oss med smøreteamet til en langrennsløper. Utøverne konsentrerer seg om å trene og gå fort på ski. Smøring av ski, sponsoravtaler, økonomi, reiser og lignende overlater de til støtteapparatet. Vi er dette støtteapparatet for bedriftene våre. De konsentrerer seg om å vinne i sitt marked, vi hjelper dem med økonomistyring, markedsføring, HR-tjenester, management for hire og mer.

Nidarholm Invest skal med andre ord utgjøre en økonomisk forskjell i de selskapene som vi engasjerer oss i. Dette er svært viktig for oss. Les mer om oss i smøreteamet her.