Vi investerer og utvikler lønnsomme selskaper

Nidarholm Invest er en aktiv og engasjert medeier som skal utgjøre en økonomisk forskjell i de selskapene som vi engasjerer oss i.

Bedriftene vi investerer i har alltid mye uforløst potensial i seg, men ofte trenger de påfyll av ny kapital, forretningsutvikling, markedsføring og nye impulser for å komme videre. Det hjelper vi dem med.

Bred portefølje

Vi er ikke så rigide på størrelse eller bransje. I porteføljen vår har vi bedrifter med flere hundre millioner kroner
i årlig omsetning, men vi har også små bedrifter som omsetter for noen hundre tusen i året.

I porteføljen har vi bedrifter som driver innen tech (SaaS), tjenesteleverandører, eiendom, livdyr, forretningsutvikling og industrireoler. Vi har også tidligere erfaring med alt fra omsetning av anleggsmaskiner, til drift av blomsterbutikk.

TOMMY

Tydelige, Offensive, Målbevisste, Modige
og Ydmyke

Vi har erfart at vi lykkes best i selskaper hvor daglig leder utmerker seg og har mulighet til å bli en anerkjent leder innenfor sin nisje. Nidarholm liker bedriftsledere som er «TOMMY»: Tydelige, Offensive, Målbevisste, Modige og Ydmyke.

De samme «TOMMY»-egenskapene skal du forvente fra Nidarholm som eier. Du kan også forvente at vi har den erfaringen, kunnskapen, kreativiteten, gjennomføringsevnen og kapitalen som trengs for at vi skal kunne oppnå resultater sammen.

Smøreteamet

Vi liker å sammenligne oss med smøreteamet til en langrennsløper

Utøverne konsentrerer seg om å trene og gå fort på ski. Smøring av ski, sponsoravtaler, økonomi, reiser og lignende overlater de til støtteapparatet. Vi er dette støtteapparatet for bedriftene våre. De konsentrerer seg om å vinne i sitt marked, vi hjelper dem med økonomistyring, markedsføring, HR-tjenester, management for hire og mer.

Nidarholm Invest skal med andre ord utgjøre en økonomisk forskjell i de selskapene som vi engasjerer oss i.